Ogólnie gra napoczatku wydawala sie niezla. Pozniej kilka głupich zagadek logicznych(tak to nazwijmy). Mimo ze rozwinolem cala postac na maxa, a oplaca sie uzywac tylko kilku skilli.
Najlepszym sposobem na zabijanie mobow jest podwójny skok i napiardzielanie z krzyza ile wlezie... nawet bossy dosc szybko sie rozwala. Mniej wiecej od 85% (przejscia gry) do 95% mamy prawie caly czas to samo. God of War byl lepszy . Gra warta uwagi ale bez rewelacji
bylo to samo, poniewaz na stacjonarkach w tym momencie byly zadania do wykonania: np. zabij wszystkich nie uzywajac magii... a tworcy starali sie zrobic gre bardzo podobna do stacjonarek. ale czego tych zadan na psp nie zrobili to ci juz nie powiem bo nie mam pojecia^^
Pomógł: 17 razy Dołączył: 20 Sie 2009 Posty: 327 Skąd: Radomsko
Wysłany: 2010-03-15, 19:50
ziomexpl napisał/a:
bylo to samo, poniewaz na stacjonarkach w tym momencie byly zadania do wykonania: np. zabij wszystkich nie uzywajac magii... a tworcy starali sie zrobic gre bardzo podobna do stacjonarek. ale czego tych zadan na psp nie zrobili to ci juz nie powiem bo nie mam pojecia^^
bo te zadania były po to by zdobyć trofea ;]
_________________ wszystko co upload'uje jest specjalnie dla www.pspdownload.pl
Znów mam problem... Jestem na samym początku kręgu "przemoc" w miejscu gdzie kamieniami zablokowana jest obrotowa dźwignia, która zwalnia z blokady "diabła" z siekierą. Wspinam się na znajdującą się tam linę, huśtam się, i próbuję rozwalić ten łańcuch, który blokuje przejście dalej. Ale ni udaje mi się, a przecież w oprzedniej częsci gry nie było takiego problemu z tymi łańcuchami. Kombinowałem też z tym diabłem ale nic. O co chodzi?
Znów mam problem... Jestem na samym początku kręgu "przemoc" w miejscu gdzie kamieniami zablokowana jest obrotowa dźwignia, która zwalnia z blokady "diabła" z siekierą. Wspinam się na znajdującą się tam linę, huśtam się, i próbuję rozwalić ten łańcuch, który blokuje przejście dalej. Ale ni udaje mi się, a przecież w oprzedniej częsci gry nie było takiego problemu z tymi łańcuchami. Kombinowałem też z tym diabłem ale nic. O co chodzi?
Trzaskaj Toporem diabła do oporu, aż ściana się rozwali
Mam taki problem: jestem w takim miejscu, gdzie najpierw muszę przeskakiwać przez takie "bloki, które się ruszają", później w takim pojemniku z lawą wyjeżdżam do góry i na górze jest dźwignia, jak ją przełączę to poziom lawy się podnosi, pojawiają się potwory... Z łatwością ich rozwalam, ale nie wiem gdzie dalej iść...
uranus jesli dobrze pamietam to musisz po zabiciu potworów jeszcze raz uzyc dzwigni i isc w kierunku takich obracających sie jakby zębatek (mostem chyba) jesli cos pomylilem sorry