Ultimate PSP tube!!!!
dzieki temu pluginowi mozesz ogladac filmiki youtube, google wideo itd.
(jest ponat 26 serwisow!!!!)
nie trzeba zadnych kont
po prostu sciagasz, wypakowujesz pliki, w folderze Ultimate PSPTube v 1.6 znajdziesz folder Ultimate PSPTube, ktory z cala zawartoscia kopiujesz do swojej karty pamieci, do folderu games (X:/PSP/GAMES) nastepnie odpalasz PSP, wlaczasz program, przyciskiem <select> wybierasz do jakiego portalu sie chcesz dostac (np.youtube), laczysz sie z netem, klikasz O aby wyszukac filmik, program ci wyszukuje i bufruje, nastepnie mozesz juz ogladac;d
Sterowanie:
O- wyszukiwanie
/\- pokazywanie menu dlugosci filmu
_
|_|- wyjscie z filmu
X- akceptacja filmu
<Start>- pauza filmu
To tyle... a teraz link:
speedyshare:
Cytat:
http://www.speedyshare.com/767914283.html
megaupload:
Cytat:
http://www.megaupload.com/?d=NW42ZM0K
linki oraz archiwum nie wyagaja hasla
PS Dalem ten temat, poniewaz nie bylo go na forum (co bardzo mnie dziwi, poniewaz to bardzo dobry program) Wszelkie pytania prosze kierowac na PW, w temacie,
lub na gg: 5420316 (wiadomosc prosze zaczynac tak: mam pytanie do tematu:
Ultimate PSPTube[/quote]
EDIT:
Jeszcze jedna ciekawostka: w folderze ultimate psp tube jest cos takiego jak "FAVORITES".
Mozna tam dodawac jakiegokolwiek rozszerzenia pliki (np: .avi, .3gp, .realvideo i wiele innych), nie przekraczajace 100 mb (nie jestem pewien czy 100 czy mniej, ale avi 90mb mi poszlo). film, lub filmik wczesniej wrzucony do tego folderu mozna znalezdz w PSPTube na naszej blaszce.
POLECAM: bardzo dobra jest wtedy jakosc;d
Ostatnio zmieniony przez +tian+ 2011-08-29, 20:17, w całości zmieniany 3 razy
ten moj link ci nie dziala?? ej jak tak, to wiedz,ze musisz wejsc w win rara pliku>wejzdz w folder ultimate psp tube v 1.6> i dopiero teraz, jak masz juz 2 foldery to ten ultimate psp tube skopiowac do folderu game